Rólunk

A csokigyár

A Happy Chocolates Factory Zrt. 2013 óta Európa szívében, alig néhány kilométerre Budapesttől, Úriban található. A legmodernebb gépsorokon nap mint nap ezernyi termék készül, hogy utat találjon a boltokba, az asztalokra és a családokhoz. Folyamatosan fejlődő cégünk fő célja, hogy minél több embert tegyen boldoggá. Akár a munkahelyen, akár a beszállítói körben, akár a boltokban vagy az otthonokban. Minél boldogabbak a fogyasztóink, mi annál jobban érezzük magunkat. A réteges csokoládék sikere után a Cream Dream termékek ma már a nemzetközi piacon is közkedveltek. Fogyasztóink kívánságára a zamatos epertől az egzotikus kókuszig, 8 ízben kaphatók desszertjeink. Termékeink sikerét az exkluzív csomagolás is segíti, egyedi ajándékká változtatva az ízletes csokoládét.

A jelen vásárlói igényeire válaszolva, mi már a jövő happy csokiján is dolgozunk. Cégünket nemzetközi csapatmunka segíti abban, hogy egyre jobb és innovatívabb termékeket fejlesszünk ki fogyasztóink számára. Európai szakértők segítségével tervezzük a jövő desszertjeit, amelyek képesek megfelelni a változó vásárlói igényeknek.

Boldogság Csomagolva – ez a mi mottónk!

 

 

 

Kedvezményezett neve: HAPPY CHOCOLATES FACTORY Zártkörűen Működő Részvénytársaság

 

Projekt címe: Élelmiszeripari minőségi termékek fejlesztési/tesztelési környezetének K+F célú beruházása

 

A szerződött támogatás összege: 29 944 285 Ft

 

a támogatás mértéke: 50%

 

a projekt tartalmának bemutatása:

 

A Happy Chocolates Factory Zrt. 2013-ban kezdte meg működését. A vállalkozás célja, hogy létrehozzon egy korszerű, új édesipari termékgyártó egységet a hazai élelmiszeriparban, ennek első lépéseit már megtettük.

A gyár termékei az európai élelmiszergép gyártás legújabb generációjú berendezéseinek alkalmazásával készülnek, így nemcsak a hazai édesipari piacon, hanem Közép-Kelet-Európában is jelentős szerepet kívánunk betölteni.

 

A jelen fejlesztéssel dinamikusan növekvő termelésünk kiszolgálásának hatékonyságát kívánjuk emelni. A fejlesztés során megvalósított beruházások:

A projekt keretében beszerzésre került eszközök a meglévő technológiánkat képes jelentős mértékben tudta javítani. A fejlesztés a jelenlegi tevékenységhez kapcsolódóan jobb minőségű termék előállítását teszi lehetővé. A fejlesztéssel biztosított technológiai innováció a hatékonyság növelését, a jövedelmezőség bővülését és új piacokon való megjelenést biztosítja.

 

Beszerzett eszközök ismertetése:

PET E6 Temperiméter 1 db A berendezés beszerzésével képessé váltunk az édesipari krémek/csokoládék automatizált mérésére.

 

PET KK 18 Speciális Klímakamra rendszer: 1 db a berendezéssel a vonatkozó anyagok állékonyságának és környezeti elemzésének elvégzéséhez szükséges kapacitáshoz jutottunk.

 

PET 500 LAB Speciális reagens – labor-hűtőgép 3db: Minden készterméket rendszeresen tesztelni kell, különféle környezeti terhelésekkel szemben, a megfelelő ellenálló képesség igazolása érdekében.

 

A beszerzésre került berendezésekkel, a gyártási folyamatokat tudjuk hatékonyan támogatni. A fejlesztéssel fokozni tudjuk meglévő ismereteinket mind anyagtudományi, mind termékfejlesztési oldalról.

 

A tervezett innovációs területtel megcélzott termékfejlesztéssel cégünk az édességpiacnak azt a szegmensét képes fejleszteni, mely a gyümölcsös tej és étcsokoládé teszi ki. A fejlesztéssel hatékony, állandó minőséget reprodukálni képes folyamattal és technológiával tudunk rendelkezni, mellyel egy magasabb, 25-30% között mozgó árréssel rendelkező terméket jelenti. A projekt kapcsán tervezett piacon belül, egy olyan piaci rés is megtalálható, ami sokkal magasabb hozzáadott értéket képes előállítani mint az iparági standard.

 

A fejlesztés megvalósításával cégünk tovább növeli meglévő munkavállalói munkahelyének biztonságát, a fejlesztés 2019.05.02-ig valósult meg.

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

 

a projekt tervezett befejezésének dátuma: 2019.05.02

a projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-02303

 

 

Kedvezményezett neve:

HAPPY CHOCOLATES FACTORY Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Projekt címe:

Korszerű magas hozzáadott értéket teremtő édesipari termék gyártó vonal beszerzése

A szerződött támogatás összege:

75 575 046 Ft

A támogatás mértéke:

50 %

A projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projekt célja az édesipari tevékenységünk elmélyítése, meglévő kapacitásunk bővítése, meglévő gépparkunk korszerű berendezéssel történő kibővítése, magasabb feldolgozottságú termék előállítása. A berendezés segítségével termékskálánk bővülni fog, melynek eredményeképpen további megrendelői igényeket tudunk majd kielégíteni.
A projekt keretében beszerzésre kerülő berendezések:

Célunk továbbá a vállalkozás létszámának bővítése, a térségünk munkaerőhelyzetének javítása, mely jelen projektünk járulékos hatása.
A projekt eredményeként az ország egy elmaradott régiójának felzárkózását segítjük elő. A termékpaletta szélesítésével, magasabb hozzáadott értékű termék gyártásával, jelentős iparűzési adó bevételt érhet el Tolmács települése, így javítva a térség helyzetét is.

A fejlesztés megvalósításával cégünk tovább növeli meglévő 1 fő saját munkavállaló munkahelyének biztonságát, illetve további 2 fő munkavállaló felvételét vállaltuk a projekt befejezését követően, a fejlesztés 2016.12.31-ig valósul meg.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A projekt tervezett befejezésének dátuma:

2016.12.31

A projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.1-15-2015-00258

Kedvezményezett neve:

HAPPY CHOCOLATES FACTORY Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Projekt címe:

Termelő extrudáló kapacitás bővítése a HAPPY CHOCOLATES FACTORY Zrt-nél

A szerződött támogatás összege:

49 940 310 Ft

A támogatás mértéke:

50 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében a meglévő tolmácsi gyártó telephelyünkön jelentős korszerű élelmiszeripari extroduláló fejlesztés valósult meg. A meglévő bérelt üzemcsarnokba tervezett komplex technológiai elemek szállítását és gyártását 2016-ös évben megkezdtük, a beszerzések befejezése 2017-os év első negyedévében valósult meg. A tervezett gyártókapacitás: a gépek/berendezések gyártási tevékenységünk megerősítéséhez, a magasabb hozzáadott értékű termékek előállítása érdekében kerülnek beszerzése. Cégünk a termelési kapacitásának felfutásával jelentős piaci rést látunk a különféle extrudált termékek gyártási piacán. A jelen fejlesztéssel az alábbi gépet vásároltuk meg a kapacitás fejlesztése érdekében:

A létrejövő gyártási kapacitással a termékek értékesítése nagyobb részben a export, kisebb részben pedig hazai piacon képzeljük el. A fejlesztés megvalósításával tovább erősödik és mélyül a gyártói képességünk, így magasabb feldolgozottságú termékek gyártására leszünk képesek. A beszerzett eszközök segítségével hatékonyabban és nagyobb hozzáadott értékkel kerülhet megvalósításra gyártási tevékenységünk. A termékpaletta szélesítésével a magas hozzáadott értékű termék gyártásával jelentős iparűzési adó bevételt érhet el Tolmács települése.

A fejlesztés megvalósításával cégünk tovább növeli meglévő munkavállalók munkahelyének biztonságát, a fejlesztés 2017.02.06-ig valósult meg.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.
 

A projekt tervezett befejezésének dátuma:

2017.02.11

A projekt tényleges befejezésének dátuma:

2017.02.06

A projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.2-15-2015-01050