Rólunk

A csokigyár

A Happy Chocolates Factory Zrt. 2013 óta Európa szívében, alig néhány kilométerre Budapesttől, Úriban található. A legmodernebb gépsorokon nap mint nap ezernyi termék készül, hogy utat találjon a boltokba, az asztalokra és a családokhoz. Folyamatosan fejlődő cégünk fő célja, hogy minél több embert tegyen boldoggá. Akár a munkahelyen, akár a beszállítói körben, akár a boltokban vagy az otthonokban. Minél boldogabbak a fogyasztóink, mi annál jobban érezzük magunkat. A réteges csokoládék sikere után a Cream Dream termékek ma már a nemzetközi piacon is közkedveltek. Fogyasztóink kívánságára a zamatos epertől az egzotikus kókuszig, 8 ízben kaphatók desszertjeink. Termékeink sikerét az exkluzív csomagolás is segíti, egyedi ajándékká változtatva az ízletes csokoládét.

A jelen vásárlói igényeire válaszolva, mi már a jövő happy csokiján is dolgozunk. Cégünket nemzetközi csapatmunka segíti abban, hogy egyre jobb és innovatívabb termékeket fejlesszünk ki fogyasztóink számára. Európai szakértők segítségével tervezzük a jövő desszertjeit, amelyek képesek megfelelni a változó vásárlói igényeknek.

Boldogság Csomagolva – ez a mi mottónk!

 

 

 1. A Kedvezményezett neve: Happy Choocolates Factory Zrt.

 2. Pályázati felhívás neve, kódszáma: Élelmiszeripari üzemek fejlesztése, VP3-4.2.1-4.2.2.-1-21 

 3. A projekt címe, azonosító száma: Új termék bevezetése a Happy Chocolates Factory Zrt-nél , 3301410176 

 4. A szerződött támogatás összege: 99.941.483 Ft

 5. A támogatás mértéke: 40%

 6. A projekt tartalmának rövid bemutatása: 

   

 7. A projektben a Happy Chocolates Factory Zrt. úri székhelyén található élelmiszeripari üzemének fejlesztésére kerül sor. Ennek keretében cégünk a gyártó gépsor technológiai bővítésével és fejlesztésével, továbbá egy korszerű fotovoltaikus rendszer telepítésével a vállalkozás tevékenységi körébe tartozó új, Annex I. termék feldolgozására alapozott élelmiszeripari termék bevezetését, továbbá az élelmiszeripari üzem és ezáltal a termelés energetikai hatékonyságának javítását valósítja meg.

   

  A beruházás keretében a feldolgozási és gyártási folyamat fejlesztéséhez egy mogyorópörkölő gépet, valamit egy kupakoló- és egy zsugorfóliázó gépet, továbbá egy dekristalizátort szerez be a vállalkozás. A gyártási igény energiaszükségletének támogatására pedig egy 20 kWp teljesítményű, napelemes kiserőmű telepítése is megvalósul.

 8. A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.06.30.

 

 

 

 

 

 1. A Kedvezményezett neve: Happy Choocolates Factory Zrt.

 2.  

 3. Pályázati felhívás neve, kódszáma: Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban, VP-3-4.2.1-15

 4.  

 5. A projekt címe, azonosító száma: Annex I termék gyártási kapacitásának fejlesztése, 1773061630 

 6.  

 7. A szerződött támogatás összege: 422 497 930 Ft 

 8.  

 9. A támogatás mértéke: 40%

 10.  

 11. A projekt tartalmának rövid bemutatása: A projekt során az élelmiszeripari tevékenységünk technológai fejlesztését valósítjuk meg, az Annex I termékek feldolgozására és előállítására fókuszálva. A komplex megvalósítás során, technológia fejlesztést, építést, megújuló energia alkalmazását és szolgáltatások igénybe vételét tartalmazza a projekt.

   

 12. A fejlesztés keretében összesen 2-2 db 300 és 500 kg/óra kapacitású örlőfeldolgozóvonal kerül beszerzésre, mely kapacitás a magyar piacon kívül a teljes európai megjelenés minőségi és mennyiségi igényeinek kielégítésére lesz alkalmas.

   

 13. A projektben megvalósuló csarnok bővítés az új technológia berendezések elhelyezését szolgálja. A projekt részét képezi egy napelem rendszer telepítése is, melyet saját telephelyünkön kívánunk hasznosítani, a beszerzésre kerülő technológia villamos igényeinek részbeni kielégítésére.

 14.  

 15. A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.06.30